Две години нито стотинка по европроектите. Хаос, разруха, застой. Досега не

...
Две години нито стотинка по европроектите. Хаос, разруха, застой. Досега не
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това, което бе причинено на България, османлия не го е правил

Две години нито стотинка по европроектите. Хаос, съсипия, застой. Досега не съм имал по-лесна акция. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

„ Какво стана с инфлацията – чудовищна е. Ние давахме по 50 лв. и те ги усещаха. Сега инфлацията е 100% “, уточни той. „ Сега спекулата цъфти “, добави той.

„ Миграцията – разградиха всичко. Тя тази ограда не е защитно оборудване, тя е да оказва помощ на граничарите. Имаме воля, чудесна Гранична полиция. Само техника ни би трябвало. Чегъртане, най-после обрулиха границата. Всеки ден починали мигранти по пътищата. За каква защита по границата приказват? “, не спести рецензии водачът на ГЕРБ по мотив мигрантския напън през последните месеци.



„ По време на войната се зароди най-голямата проведена престъпност. Помните югоембаргото. Смятайте какви „ убийци “ се отглеждат сега “, предизвести Борисов.

„ Това, което тези предизвикаха на България, османлия не го е причинявал. С този мразещ се народ. Те не желаят да печелят изборите. Дори невъзможното да стане, да са малко преди нас, ще изпаднат в изолираност. Такава, в каквато бяхме и ние, когато спечелихме изборите. На 30 април отново ще се озовем в същата обстановка и юни ще са новите избори. И тогава народът ще ни вика: „ За какво сте ни вие? “. Това го направи вдигнатият пестник, който те си го избраха. Сега ни питат, за какво не му желаеме импийчмънт. Представете си, че той успее – тогава Илияна Йотова ще прави служебните държавни управления. Президентът за толкоз години се научи. Хубав-лош, вие го избрахте “, изясни водачът на ГЕРБ.

„ Проблемът е, че хората чакат да стъпим крепко и да им решим проблемите. Затова мен ме интересуват сметките и бюджетът “, призна Борисов. И добави, че това не му дава сън: „ Жал ми е за хората! “
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР